Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специална онлайн оферта

...
Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специална онлайн оферта
Коментари Харесай

Само онлайн от Теленор тази седмица: HUAWEI P Smart 2021 128GB Dual с 20% отстъпка

Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специална онлайн оферта при покупка на. От 5 до 11 април моделът ще може да бъде закупен с 20% отстъпка. Офертата е годна единствено при покупка в брой.
Всяка седмица клиентите на оператора могат да се възползват от отстъпка при онлайн покупка в брой на разнообразни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор.
 Tотал Макс от Теленор – неограничени проекти за оптимално преживяване в най-хубавата мрежа Tотал Макс от Теленор – неограничени проекти за оптимално преживяване в най-хубавата мрежа
Теленор уголемява портфолиото си от абонаментни проекти, като прибавя към съществуващите Тотал+ и новите, неограничени проекти Тотал Мак...
Онлайн магазинът на оператора актуализира седмичните оферти всеки понеделник, а клиентите ще могат да закупят съответното устройство в границите на идващите седем дни, възползвайки се от разнообразни атрактивни отстъпки и да го получат до всяка точка в страната с безвъзмездна доставка от Теленор.
Пълна информация за това и други оферти на онлайн магазина на Теленор е налична на , посредством гратис позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР